DOS Marum straalt op uitvoering!

Wat hebben we afgelopen zaterdag genoten! Een prachtige uitvoering van de jeugdgroepen van DOS Marum met meer dan 200 toeschouwers! Met het thema ‘Around the World’ brachten de sporters het publiek met mooie oefeningen langs verschillende bestemmingen over de hele wereld.

Na een lange en goede voorbereiding van Martje-Maaike Bijker en vele andere vrijwilligers stond er een prachtige decor klaar in sporthal De Holten. De reis werd begeleid door de gym-, turn- en freerunning docenten als bemanning op een vliegtuig. De cabin crew werd compleet gemaakt door de peuters en kleuters van DOS Marum. Zij zorgden ervoor dat iedereen goed op de volgende bestemming aankwam.

De gymgroep van donderdag begon als eerste in zomerse sferen met ‘Chillen op de Antillen’. Vervolgens namen de Acrogymmers iedereen met naar Egypte door eigenhandig piramides te gaan bouwen. Na een lange oversteek over de Middellandse Zee kwam de 10+ turngroep aan in het temperamentvolle Spanje. De stoere free runners gingen op rooftocht in het Caribisch gebied als ware piraten.

In de pauze kon iedereen even bijkomen door mee te doen aan een verloting. Deze werd goed ondersteund door de Marumer ondernemers Marskramer, Albert Heijn, HEMA, Birrit, Nienhuis Sport, Bakkerij de Jong, Primera Marum, Keurslagerij Blanke en DA Boezerooij.

Na de pauze werd het geroofde geld van de piraten door de 6+ turnsters naar Las Vegas gebracht waar met het geld gestrooid werd. Ware duels met pistolen werden uitgevochten door de gymgroep van dinsdag en de jongste freerunners namen het over en vertrokken als ninja’s naar Japan. Uiteindelijk brachten de turnsters iedereen weer terug in Nederland met hun oefeningen.

Als verassing werd het nieuwe gym- en turnpak gepresenteerd. Deze zal dit seizoen het huidige gympak vervangen bij de regionale wedstrijden.

Dankzij vrijwilligers, sponsoren en natuurlijk de jeugdgroepen van DOS Marum kunnen nog lang nagenieten van de uitvoering. Mochten er nog meer mooie foto’s gemaakt zijn, stuur ze naar info@dosmarum.nl en ze komen op de website.