GALM

Galm staat voor Groninger Actief Leven Model. Bij DOS Marum kunt u ook terecht bij de Galm groepen. De groepen zijn opgezet voor 55-plussers die graag bewegen onder begeleiding. De lessen zijn heel gevarieerd en aangepast aan senioren. Er wordt begonnen met een warming up, deze is vaak op muziek. Daarna worden er spierversterkende oefeningen gedaan. Ook hier kan iedereen zijn/haar eigen tempo bepalen. De andere helft van de les wordt er een spel aangeboden. Dit varieert van stuitbal, hockey, basketbal, voetbal tot badminton of tennis en vele andere spelen. Deelnemen aan sport waar beweging gecombineerd wordt met gezelligheid. Na afloop wordt er vaak gezamelijk een kopje koffie gedronken.


Lijkt u dit ook wat, kom dan eens kijken in één van de groepen (klik hier voor de tijden) en geef u op bij de ledenadministratie@dosmarum.nl!

1 thought on “GALM”

  • Goedemorgen,

    Ik heb zojuist uw sportaanbod bekeken. Ik ben op zoek naar beweging, nadat ik 16 weken oncologische revalidatie heb gevolgd bij Beatrixoord in Haren. GALM lijkt me mogelijk passend, maar ik lees ook over; damesfit en senioren sport. Ik vind daar echter geen verdere informatie over. Voor wie dat geschikt is enz. Ik ben daar wel benieuwd naar. Misschien kunt u mij daar iets over vertellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.