Gymcompetitie

Ook dit seizoen zijn we gevraagd mee te doen aan de recreatieve gymnastiekcompetitie georganiseerd door gymvereniging V&L uit Roden. De competitie is bestemd voor jongens en meisjes die één uur per week les krijgen (de gymgroep) en voor jongens en meisjes die meer dan 1 uur per week gymmen of turnen.

 

De competitie

Er zijn 3 wedstrijddagen.  Meisjes en jongens worden in leeftijdsgroepen verdeeld; per groep is er een gym– en een turngroep.

Per wedstrijd worden medailles aan de winnaars uitgereikt. Alle deelnemers ontvangen na afloop van de competitie een diploma met vermelding van de behaalde cijfers en een erelint. De overallwinnaar uit de 3 wedstrijden ontvangt ook (per leeftijdscategorie)  een prijs.

 

Wedstrijddata

  • 1e wedstrijddag: 4 maart 2017 in Roden
  • 2e wedstrijddag: 18 maart 2017 in Gieten
  • 3e wedstrijddag: 1 april 2017 in Roden

Wedstrijdtijden

De wedstrijden worden gehouden tussen ca. 08:00 en 18:00 uur. Op welk tijdstip een categorie zal gymmen/turnen kunnen we nog niet zeggen. Eerst moeten de inschrijvingen binnen zijn op basis waarvan de groepen worden ingedeeld. Er wordt naar gestreefd de gymgroepen ’s ochtends  in te delen en de turngroepen ’s middags.

Jurering

Elke vereniging dient  een of meerdere juryleden aan te dragen voor de wedstrijden. Bedoeling is dat er bij elke wedstrijd van elke vereniging een jurylid beschikbaar is, behalve als de vereniging in die ronde helemaal niet meedoet (bijvoorbeeld bij de jongenswedstrijden). De juryleden zijn niet verplicht een jurydiploma of iets dergelijks te hebben. Alle nieuwe juryleden dienen de jury instructieochtend bijwonen. Deze wordt gehouden op zaterdag 4 februari 2017. Locatie: gymzaal basisschool De Poolster, Zevenhuisterweg te Nieuw-Roden. Wanneer een jurylid na de definitieve indeling (plotseling) verhinderd is, dient de eigen vereniging voor een vervangend jurylid te zorgen.

Vervoer

Het vervoer van en naar de wedstrijden wordt niet via de vereniging geregeld, graag onderling met elkaar afspreken. Mocht dit problemen op leveren, neem dan contact op met ???

Inschrijfgeld

Het inschrijfgeld bedraagt  € 17,50 per deelnemer voor de gehele competitie. Het inschrijfgeld zal na inschrijving worden geïnd.

 

Als gymlid van DOS Marum krijg je informatie over hoe je je kan inschrijven voor deze regionale wedstrijden. De inschrijving wordt gecombineerd met de onderlinge wedstrijd. Het is echter niet verplicht om aan beide evenementen mee te doen.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.