Extra (5e) kennismakingsles Acrogym door Acro Academy Noord Nederland!

Foto van http://www.acroacademy.nl/

DOS Marum biedt in totaal vier lessen aan om kennis te maken met Acrogym. De lessen worden gegeven door Gerbrich de Heij en vanmiddag begint de 3e les in sporthal De Holten om 16:00 uur.  De eerste twee lessen werden al goed bezocht maar er is nog plaats voor meer deelnemers! Zowel jongens als meisjes vanaf 6 jaar kunnen meedoen. 

 

Sinds kort is Marum een Acrogym club rijker. Acro Academy Noord Nederland is gevestigd aan de Poortweg 33. Acro Academy Noord Nederland zet zich in voor topsport acrobatiek in het noorden van het land, door trainingen te faciliteren en lokale clubs te ondersteunen. Het is hun missie om acrobatiek in (Noord) Nederland naar een hoger niveau te brengen door samen te werken en kennis te delen, met als ultiem doel een wereldkampioen voortbrengen! Kijk voor meer informatie op http://www.acroacademy.nl/.

Aansluitend aan de 4 kennismakingslessen zal Acro Academy een extra kennismakingsles Acrogym verzorgen op 29 mei van 16:00-17:00 uur. De les zal gegeven worden aan Poortweg 33 te Marum en verzorgt worden door een trainer van Acro Academy. Na de kennismakingsles zal er een demo gegeven worden door de leden van Acro Academy.