Even voorstellen: Marianne Dijkstra

Dit seizoen is Marianne Dijkstra begonnen als gymdocente op donderdag en geeft gym- en turnles. Hier stelt Marianne zich voor:

 

Hallo allemaal,
 
Ik ben Marianne Dijkstra, 25 jaar en woon in Grijpskerk. Ik kom het komende seizoen bij DOS lesgeven en ik heb er heel veel zin in.
 
Van jongs af aan ben ik al bezig met turnen, zelf trainen of de trainster assisteren bij de lessen. Uiteindelijk is dit uitgebreid naar zelf lessen geven. Ik vind het leuk om de kinderen de verschillende turnonderdelen te leren en natuurlijk is het erg belangrijk dat ze plezier hebben in de trainingen. Zelf heb ik ook altijd geturnt, maar sinds enkele maanden ben ik gestopt omdat ik niet voldoende meer kon trainen.
 
Naast training geven werk ik ook in een fitnesscentrum als fitnessinstructeur. Ik speel muziek bij muziekvereniging Oranje Grootegast en vind het leuk om allerlei leuke dingen met vrienden te doen.
 
Ik heb in ieder geval zin in het komende seizoen waar we allemaal leuke dingen op te planning hebben staan.
 
Tot over een paar weken!!
Groetjes Marianne