Even voorstellen… Jitske Beukema

Hoi hoi,

de meesten zullen al een beetje weten wie ik ben. Toch stel ik me hier ook even aan iedereen voor. Mijn naam is Jitske Beukema. Ik heb de opleiding Sport, Gezondheid & Management gedaan aan het Sportinstituut in Groningen. Daarna ben ik 3 jaar werkzaam geweest als Leefstijl Coach, (Personal) Trainer en Masseur bij TIGRA Leeuwarden. Ik heb ervaring met zowel groepstrainingen als smallgroup als individuele trainingen. Aan alle leeftijden, plus diverse beweegactiviteiten. Zelf heb ik inmiddels ook heel wat verschillende sporten beoefend. Gym toen ik klein was en Turnen beoefende ik tijdens mijn tienerjaren. Momenteel is het voornamelijk hardlopen, bootcamp, pilates en zwemmen. Na 8 jaar in Groningen te hebben gewoond en een jaar reizen, ben ik weer bij mijn familie in Kootstertille terecht gekomen. Vervolgens kwam ik de vacature van SVS voor gymjuf tegen. Dit leek me een goede manier om hier in NL weer een beetje in het gareel te komen en van betekenis te kunnen zijn. In Surhuizum ben ik de opvolger van juf Gerbrich. En zodoende ben ik ook bij DOS Marum terechtgekomen. Als zwangerschapsvervanging van Gerbrich. Ieder heeft zo zijn eigen manieren en bijdrage. Ik laat graag zien aan jong en oud, dat sport & bewegen altijd kan. Ieder op eigen niveau. Tevens hoop ik via die weg plezierbeleving mee te geven. Een ontzettend belangrijke factor om in beweging te blijven. Enfin, de beste weg om met mij kennis te maken, is om eens mee te doen aan één van de lessen en het te ervaren! 😉

Op dinsdag van 16:00 – 17:00 uur Gym
17:00 – 18:00 uur Turnen

18:00 – 19:00 uur Turnen

19:00 – 20:00 uur Dames Fit/Stuitbal

Op Donderdag van 15:30 – 16:30 uur KleuterGym
16:30 – 18:00 uur Turnen
18:00 – 19:30 uur Turnen

Tot ziens!
Juf Jitske