Even voorstellen: Anne Leekstra

Afgelopen week is Anne Leekstra begonnen als gymdocent op woensdag bij peutergym. Hier stelt ze zich voor:

 

Hoi!
Ik zal mezelf even voorstellen. Mijn naam is Anne Leekstra, ik ben 19 jaar en ik woon in Boerakker. Ik heb de opleiding Sport en Bewegen gedaan op het Alfa-college in Groningen en hier afgelopen jaar mijn diploma voor behaald. Voor mijn opleiding heb ik afgelopen jaren verschillende stages gelopen; ik heb gymlessen verzorgt op verschillende basisscholen en heb 2 jaar lang stage gelopen en lesgegeven bij GV Tiga in Leek. Ik heb hier erg veel plezier in en ben dol op het lesgeven.

Komend jaar ga ik 4 middagen in de week activiteiten organiseren en begeleiden op een BSO. En heb ik nog een bijbaantje bij de trekpleister. Druk druk druk, maar erg leuk! Mijn hobby’s zijn winkelen, kletsen en lachen maar vooral alle 3 tegelijk.

Ik kijk er erg naar uit om te beginnen met lesgeven bij DOS, en ik zie jullie daar hopelijk snel!

Groetjes Anne