DOS Marum gaat door!

D.O.S. Marum gaat door! Door naar een volgend seizoen met een nieuw bestuur en de benodigde commissies. Een frisse blik, vernieuwing en enthousiaste ideeën zorgen ervoor dat de vereniging met maar liefst 200
leden kan blijven bestaan! Na 28 jaar neemt Jantje afscheid van de vereniging. ‘ Het wordt tijd voor een frisse wind’, aldus Jantje.

Afgelopen weken zijn er op de valreep diverse vergaderingen en overleggen geweest met een aantal geïnteresseerden en belangstellenden. De betrokkenheid omtrent D.O.S. Marum is dusdanig dat er toch voorkomen kon worden dat de vereniging de stekker eruit zou trekken.

Voor komend seizoen willen we de leden, maar zeker ook nog de niet-leden, uitnodigen om de site D.O.S. Marum (www.dosmarum.nl ) en de Facebookpagina van D.OS. Marum te bezoeken en deze in de gaten te houden.

Er is inmiddels al een datum gepland voor een geweldig evenement; Op de instuif op 10 september is een ieder welkom om kennis te maken met ons (vernieuwde) aanbod voor JONG EN OUD. Meer informatie zal dus volgen.

Om de continuïteit van D.O.S. Marum te kunnen blijven generen zijn we op zoek naar sponsoren. Wil je als bedrijf betrokken zijn bij de vereniging, neem dan contact met ons op!

Nieuwsgierig geworden naar het nieuwe bestuur van D.O.S. Marum?

Voorzitter : Arnold Boekema
Secretaris : Ineke van der Zee
Penningmeester: Floris Appelo
Algemene Zaken : Martje-Maaike-Bijker

Daarbij zullen in de diverse commissies e/o andere zaken o.a. Mariëlle Appelo, Anneke van Wijk, Doeke Reitsema, Gezienus Pepping en Lia Koenen deelnemen.

We willen graag met een ieder kennis maken, graag tot ziens op 10 september!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.