Bellingwolde winnaar stuitbaltoernooi

Afgelopen vrijdag werd het jaarlijkse stuitbal toernooi in Marum georganiseerd. Dankzij de voorbereiding van de organisatie, bestaande uit o.a. twee eigen stuitbal-leden, verliep het toernooi op rolletjes.

Aan dit toernooi deden in totaal 15 teams mee waaronder maar liefst 3 teams van DOS Marum: Twee teams van stuitbal en een GALM-team! Naast DOS Marum kwamen stuitbalteams vanuit alle richtingen. Een aantal teams kwamen uit de buurt zoals Opende en Haulerwijk maar er waren ook teams uit o.a. Wedde en Stadskanaal.

Vanaf 19:00 uur werd er fanatiek en gezellig gestreden. De verloting zorgde voor de eerste prijzen van het toernooi. Deze waren ruimhartig aangeboden door de winkeliers Nienhuis Sport, Birrit Bloemsierkunst, Primera Marum, Marskramer, DA Drogisterij, Bakker Appie de Jong en Keurslagerij Blanke.

Het GALM-team wist in het toernooi de grootste overwinning te behalen door 24 keer te scoren in één wedstrijd. Uiteindelijk wist Bellingwolde, na een drietal spannende finale wedstrijden, de beker te winnen.