Aanmelding2019

Ook dit seizoen zijn we gevraagd mee te doen aan de recreatieve regionale gymnastiekcompetitie. De competitie is bestemd voor jongens en meisjes die één uur per week les krijgen (de gymgroep) en voor jongens en meisjes die meer dan 1 uur per week gymmen of turnen. De komende periode zullen de kinderen tijdens de lessen aan de slag gaan met het leren van de oefeningen die bij de wedstrijden uitgevoerd dienen te worden.  Voor vragen hierover kun je ook bij de gym-/turnleid(st)er terecht.

De competitie

Er zijn 3 wedstrijddagen.  Meisjes en jongens worden in leeftijdsgroepen verdeeld; per groep is er een gym– en een turngroep.

Per wedstrijd worden medailles aan de winnaars uitgereikt. Alle deelnemers ontvangen na afloop van de competitie een diploma met vermelding van de behaalde cijfers en een erelint. De overallwinnaar uit de 3 wedstrijden ontvangt ook (per leeftijdscategorie)  een prijs. 

Wedstrijddata

 • 1e wedstrijddag: 9 maart 2019 in Gieten
 • 2e wedstrijddag: 23 maart 2019 in Norg
 • 3e wedstrijddag: 13 april 2019 in Roden

 

Wedstrijdtijden

De wedstrijden worden gehouden tussen ca. 08:00 en 18:00 uur. Op welk tijdstip een categorie zal gymmen/turnen kunnen we nog niet zeggen. Eerst moeten de inschrijvingen binnen zijn op basis waarvan de groepen worden ingedeeld. Er wordt naar gestreefd de gymgroepen ’s ochtends  in te delen en de turngroepen ’s middags.  

Jurering en groepsbegeleiding

Elke vereniging dient  een of meerdere juryleden aan te dragen voor de wedstrijden. Bedoeling is dat er bij elke wedstrijd van elke vereniging een jurylid beschikbaar is. De juryleden zijn niet verplicht een jurydiploma of iets dergelijks te hebben. Alle nieuwe juryleden dienen een georganiseerde jury instructieochtend bijwonen. Deze zal plaatsvinden op zaterdagochtend ???  in ???.

Naast juryleden moet iedere deelnemende vereniging ook groepsbegeleiding die een groep deelnemers begeleiden tijdens de wedstrijd.

Vervoer

De leden zullen op eigen gelegenheid naar de wedstrijd gebracht moeten worden. Het vervoer van en naar de wedstrijden wordt niet via de vereniging geregeld. Dit kan natuurlijk ook onderling met elkaar worden afgesproken.

Inschrijfgeld

Het inschrijfgeld bedraagt  € 20,- per deelnemer voor de gehele competitie. Na de aanmelding  zal het inschrijfgeld  worden geïnd (middels een Tikkie).

 

Onderlinge wedstrijd

Net zoals voorgaande jaren, gaan we dit seizoen binnen onze eigen vereniging 1 onderlinge wedstrijd organiseren. Deze staat gepland op zaterdag 2 februari 2019  en wordt gehouden in De Holten van 9:00 uur tot 12:00 uur.

Dit is een mooie opwarmer voor de komende regio-wedstrijden.

Iedereen mag meedoen, ook degene die niet meedoen aan de regio-wedstrijden.

Doe je ook mee?

 

Geef je op onderstaand aanmeldformulier.

 

Aanmeldformulier

  Jouw naam (verplicht)

  Jouw e-mail (verplicht)

  Onderlinge wedstrijd op zaterdag 2 februari 2019

  Gymcompetitie 2019

  De kosten van deelname aan de gymcompetitie zijn € 20,00. Bij deelname krijgt u een 'Tikkie' toegestuurd. Kijk voor meer informatie over Tikkie op https://www.abnamro.nl/nl/prive/apps/tikkie/index.html

  Jureren Gymcompetitie

  Groepsbegeleiding Gymcompetitie