3 kampioenen bij D.O.S. Marum

De gymnasten van D.O.S. Marum hebben onlangs aan drie recreatieve gym – turnwedstrijden van rayon Noord regio Drenthe mee gedaan in Roden en Gieten.
Zeventien verenigen, afkomstig uit Friesland, Groningen en Drenthe namen het tegen elkaar op. D.O.S. behaalde in totaal 18 medailles en 3 bekers.

Bij de categorie 11 jaar turnen werd Anna Benedictus 3 keer eerste en werd zo ook benoemd tot kampioen. Ook in deze categorie werden Laura van Zutphen, Saphira van Gelderen en Christa de Vries allemaal een keer derde.

Categorie 10 jaar turnen was de winst voor Hannah Tempelaar zij wist ook 3 maal eerste te worden en ook zo kampioen. In deze catergorie wist Roos Reitsema 2 maal tweede en 1 keer derde te worden. Categorie 9 jaar turnen werd Manon kremer 1 keer tweede en derde ook eindigde ze 1 keer net naast het podium op de vierde plaats. Ook zat Liset Appelo in deze categorie en wist 3 keer in de top zes te eindigen. 

Turnen 8 jaar werd Nadine Donker 3 maar eerste en zo ook kampioen van deze categorie. In deze categorie werd ook Amber Pepping 1 keer derde en Eline-Marije Buijs eindigde net naast het podium op een vierde plek. Ilse van Dam, Jasmijn Slagter, Samantha Reitsema, Emma van Zutphen, Anne Bommert en Myka Jonkman wisten goed te scoren en eindigden meerdere keren in de top zes.